همه مهره ها رو که یه دفعه رو نمیکنن!!:1. (38): (شوخی)نقل قول:
منم تبریک میگم به همه دوستان عزیز :love:
رقابت در صدر جدول حالا دیگه دیدنی تر شده ...
سپاس
Printable View
همه مهره ها رو که یه دفعه رو نمیکنن!!:1. (38): (شوخی)نقل قول:
منم تبریک میگم به همه دوستان عزیز :love:
رقابت در صدر جدول حالا دیگه دیدنی تر شده ...
سپاس
سلام رفقا
منم تبریک میگم
میتونستیم گلهای بیشتری هم بزنیم
بدرود
خیلی بازی خوب و عالی بود...
موقعیت زیاد داشتیم.
ابراهیم توره خوب بود.
پیروانی هم نشون داد مربی با برنامه ای هست.
به امید قهرمانی
من بازی رو طبق معمول ندیدم...اما خوشحالم که بردن به خاطر افشین با تعصب...:great:(پیروانی بزرگ)
محسن آقای گل
محسن خلیلی:
دو ماه دیگر به میدان بر می گردم
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت : بهمن ماه به میادین فوتبال باز خواهیم گشت .
"محسن خلیلی" در گفتگوی اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر درباره وضع آسیب دیدگی خود گفت : یك ماه و نیم است در آلمان به سر می برم و پزشكان در اینجا برنامه كاملی را برای من در نظر گرفته اند .
آقای گل فصل قبل لیگ برتر افزود : روزی سه جلسه تمرین می كنم كه دو جلسه آن بدنسازی است و یك جلسه هم فیزیوتراپی می كنم و دو هفته است كه دویدن را آغاز كرده ام و مشكلی خاصی هم ندارم .
"محسن خلیلی" گفت : هم اكنون تمرینات من وارد مرحله هوازی و استقامتی شده است و برای بازگشت به میادین تلاش خواهم
كرد .
وی گفت : پس از اینكه از ایران به آلمان رفتم پزشكان از وضع پای من راضی بودند و تا كنون درد یا ورمی در پایم نداشته ام و همچنین از زحمات دكتر زرینه كمال تشكر را دارم و تنها مشكلی که در اینجا وجود دارد تنهایی و دوری از خانوده است .
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران درباره زمان بازگشت خود به فوتبال گفت : همان گونه كه پزشكان اعلام كرده اند شش ماه از میادین دور خواهم بود و بهمن ماه می توانم به میادین باز گردم.
وی درباره وضع پرسپولیس هم گفت : وضع این فصل تیم را می شد از قبل پیش بینی كرد و پس از قهرمانی در لیگ برتر حواشی زیادی وارد تیم شد و همین موضوع تمركز تیم را از بین برد و باعث شد تیم افت كند .
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران ادامه داد: هم اكنون وضع پرسپولیس خوب است و امیدوارم با حفظ این روند نیم فصل دوم ، صدر جدول را به دست آورد و قهرمانی خود را در لیگ برتر تكرار كند .
وی درباره رفتن قطبی از پرسپولیس گفت : علت رفتن وی را نمی دانم ولی صد در صد یك دلیل قانع كننده برای این كار وجود داشته است چون نمی شود كسی كه سرمربی تیم بزرگی مانند پرسپولیس است و محبوبیت زیادی دارد یك دفعه و به طور ناگهانی ایران را ترك كند .
آقای گل فصل قبل لیگ برتر تاكید كرد: علت این كار را باید از خود وی پرسید ولی چیزی كه مهم است باید به تصمیم قطبی احترام گذاشت و اکنون كه رفتن قطبی كه برای من زحمت زیادی كشید قطعی شده است باید از پیروانی حمایت كرد .
"محسن خلیلی" گفت : پیروانی از جنس پرسپولیس است و سال ها برای این تیم زحمت كشیده شده است و می تواند برای پرسپولیس موفقیت زیادی را كسب كند .
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران تصریح كرد : از فهرست پرسپولیس خارج نخواهم شد و همیشه باشگاه از من حمایت كرده است و فقط چند هفته مطبوعات حواشی در این باره درست كردند كه صحت نداشت چون من بهمن ماه به میادین باز خواهم گشت و علتی برای خروج از فهرست پرسپولیس ندارم .
"محسن خلیلی" گفت : در این زمینه از دست مطبوعات خیلی ناراحت شدم .
بچه ها اینجا یه مطلب جالب نوشته که پیشنهاد می کنم حتما بخونید ..
جالبه ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوب چرا اينجوري ....... اين بهتره :
شاید این بهترین ایده برای یک کمدی-وسترن باشد. فکر کنید قهرمان فیلم که معیارها را به هم ریخته و زبالهها را افشا کرده و بیرون آورده، چمدانش را بسته و رفته اما هنوز بدمنهای کتک خورده به مصاف فضای خالی میروند و مشت و لگد به سوی هوا پرت میکنند؛ این قصهی قطبی و مخالفان و دشمنانش است.
نیمهشب دوشنبه، فردی به نام مهرداد امینشیرازی روی خط برنامهی ورزشی شبکهی جامجم میآید تا به زعم خود افشین قطبی سرمربی مستعفی پرسپولیس را افشا کند و دلایل استعفا و رفتنش را باز گوید. نتیجه اما کمدی چیپ و کثیفی میشود که نمونههایش را در برنامههای شبهسیاسی افرادی نظیر هخا پیش از این دیده بودیم.
مهرداد امینشیرازی که از اینجای مطلب به بعد او را هخای ورزشی خطاب میکنیم، مهمترین علت رفتن یا به قول خودش فرار قطبی را اینطور عنوان میکند: او، از سوی سازمان بازرسی کل کشور به خاطر قرارداد دوکارمو احضار شده بود و برای همین نیمهشب چمدان را بست و در رفت. کاری ندارم چهقدر با این افشاگری میشود حال کرد و خندید. نکتهی مهم کینهایست که عدهای از قطبی به دل گرفتهاند و انگار هیچجوره خالی نمیشود.
اگر مخالفان و دشمنان بلاژویچ، برانکو و دنیزلی با فراری دادنشان ، آرام گرفتند و بلافاصله توطئه و معاملهی بعدی را آغاز کردند ، اینبار انگار داستان قطبی قرار نیست تمام بشود، چون گویا داستان آنجوری که طیف متخاصمش میخواستند پیش نرفت و با حرکت و چرخش ناگهانی قهرمان، رویای تحقق عیشهای عالی ، ناتمام و ارضا نشده ماند و برای همین است که حالا طیف مخالفان قطبی در غیبتش به خودارضایی وحشتناکی روی آورند. شاید باید داستان جور دیگری پیش میرفت. اگر قطبی در ایران میماند و در میان جو وحشتناک و غیرقابل تحمل پرسپولیس موفق به نتیجه گرفتن نمیشد، آنوقت سکوها به میدان میآمدند و با رهبری لیدرها قطبی را نشانه میرفتند و در نهایت آقای مصطفوی سوپرمنوار از راه میرسید و به یاد سال ٩٨ که مایلیکهن را اخراج کرد، اینبار هم حکم اخراج دیگری مینوشت تا قطبی شکست خورده و له شده ایران را ترک کند و مخالفان سور مفصلی بدهند و داستان را به پایان ببرند. اما حالا دیگر همه میدانیم که هیچکدام از این اتفاقها نیفتاد. پس هنوز مطبوعات لجنپراکنی میکنند و تلویزیونها کثافت میپاشند.
هخای ورزشی اما کیست؟ نمیخواهم به این بپردازم که او یک فوتبالیست زیرمتوسط و شکست خورده است که هرگز موفق نشد از تیمهای ضعیف تهرانی جلوتر برود و حالا در کشوری دیگر پناهنده شده و ناگهان به صورت هخاوار از یک شبکه تلویزیونی سر در آورده و با اطلاعات تخیلیاش سعی در افشای دشمنان خیالی و واقعی فوتبال دارد. هخای ورزشی ، نمایش عریان و بیپروای تمام کسانیست که قوانین و شرایط جاری بر جامعهی ایران ، دست و پای و زبانشان را محدود کرده تا نتوانند هر چه که میخواهند بگویند. هخای ورزشی ، برونگرایی درون وقیح افرادی نظیر مایلیکهن، پیوس، استیلی ، مرزبان،فردوسی پور و ... است که یک تریبون مفت به دست آورده و با علم به اینکه نباید به کسی جوابگو باشد ، هر آنچه را میخواهد به زبان میآورد.
اگر مخالفان داخلی قطبی او را آنالیزور و دستیار چهار خطاب میکردند و نویسندهی سابقا مکانیک ، او را با پیکان مقایسه میکند ، هخای ورزشی بیپروا و با وقاحت تمام او را توپ جمعکن یک مدرسهی فوتبال در آمریکا میداند و بس. او اعتقاد دارد پرسپولیس فصل پیش توسط حبیب کاشانی تمام داوران را خریده بود ، قطبی به مطبوعات پول میداد و همهی اینها باعث شد که پرسپولیس قهرمان شود تا سازمان تربیتبدنی با ساختن یک اسطورهی بادکنکی ، امپراطور را بر تخت سرمربیگری تیمملی بنشاند.
هخای ورزشی معتقد است که علیآبادی و کفاشیان بیدلیل عاشق چشم و ابرو و شاید کتوشلوار و آبشونه کردنهای قطبی هستند و برای همین میخواهند هرجور که شده او را سرمربی تیمملی بکنند. اصلا دلیل برگشت دوباره قطبی را همین میداند. «قطبی دوباره به ایران آمد تا علی دایی نتیجه نگیرد و به این ترتیب جانشینش بشود!» هخای ورزشی این را میگوید و اما در ادامه توضیح نمیدهد پس چه کسی یا کسانی علی دایی را سرمربی تیمملی کردند؟ خب، لابد به اصلاح نیست و باید تابلو به این گندگی را از زیر سبیل زرد شده رد کرد تا مبادا مقرریها قطع شود.
قطبی چه اسطوره ، چه یک انسان معمولی از ایران رفته است، پس چرا لجنپراکنیها متوقف نمیشود؟ مخالفان و دشمنان قطبی از چه میترسند که کماکان از مزخرف گفتن و لیچار پرانی ابایی ندارند؟ هخای ورزشی معتقد است با افشاگریهای او ، مردم به همهچیز پی بردهاند و دست امپراطور قلابی رو شده ؛ اما باز توضیحی نمیدهد که این ادامه و تکرار صدبارهی حرفهایش برای چیست؟
واقعا برای چیست؟ چگونه است با اینکه قطبی رفته و احتمالا شرش را کم کرده اما هنوز بازیکن اخراجی و زیرمتوسطی مثل محمد نصرتی علیهاش مصاحبه میکند؟ چطور است که مکانیک سابق و نویسنده فعلی-فرزاد حبیبالهی- هنوز دربارهی ضعفهای پیکان- یا همان قطبی- در دنده عوض کردن مطلب مینویسد؟ چرا هنوز تیتر یک روزنامهها مربوط به دلالی و بالا کشیدن بیتالمال توسط قطبی است؟
اگر ما برای فهمیدن قدر و قیمت کسانی نظیر ایویچ، بلاژویچ و برانکو نیاز به زمان داشتیم و اینکه نتیجه کار امثال جلال طالبی، همایون شاهرخی و امیر قلعهنویی را تماشا کنیم، اینبار فهمیدن میزان ارزش قطبی برایمان زیاد طول نکشید. کافی بود که تیم پیروانی و بازی بزن زیرش و گلهای زورچپان و استادیوم خالی را تماشا کنیم و متوجه بشویم که چقدر راحت و در کمتر از چند ثانیه میشود از قلهی اورست به پائین سقوط کرد؛ کاری که بالا رفتنش هم زمان زیادی میطلبد و هم استقامت فراوان.
داستان جالبیست. داستان قطبی و مخالفانش ، قصهی جنس اصل و اجناس بدلیست. داستان آدمهای متوسطی که از هر انگارهی بزرگی وحشت دارند، چون اینطوری متوسط بودن، بیشتر آزارشان میدهد. سالها پیش سیدابراهیم نبوی در داستانی نوشت «خدا نکند کسی به متوسط بودنش پی ببرد، چون دنیا را به لجن میکشد.» حالا هم این لجنپراکنیهای آدمهای متوسط و عقدهای و شکستخوردهای هستند که به سمت شمایل بزرگ حمله میکنند تا با خُرد کردنش ، کمتر کوچک بودنشان به چشم بیاید. در چنین شرایطیست که هخای ورزشی از تخم بیرون میآید و عامل رو شدن دست قطبی و ضعف فنیاش را داریوش مصطفوی معرفی میکند. «داریوش مصطفوی چون فوتبالیه فهیمد این یارو هیچی حالیش نیست!» این ادبیات هخاهای متوسط ورزشیست که فقط در خیال و رویا سوار هواپیما میشوند و به سمت آرزوهایشان حرکت میکنند. آنها لاشخورهای افلیجی هستند که از راه رفتن دیگران ایراد میگیرند. از چیزی که به طور کلی فاقدش هستند، ایراد میگیرند.
تا متوسطها هستند داستان قطبی و قطبیها به پایان نمیرسد. متوسطها هیچگاه به خودشان نمیرسند. به قدری از خودشان ناامید هستند که میدانند جلوتر و بالاتر از این نمیروند، پس دیگران را پائین میکشند تا بلکه کمی آرام بگیرند.
وقتی قطبی مشغول همکاری با وربیک، هدینک و ادوکات بود ، متوسطها چه میکردند؟ هخای ورزشی کجا بود و مکانیک تازه نویسنده شده چه میکرد؟ لابد مشغول تیروکمان ساختن بودند تا بالاتریها را بزنند. پریدن و بالا رفتن و پیشرفت احتیاج به پر و بال دارد. وقتی نداشته باشی، محکوم به ساختن تیروکمان هستی تا دیگران را شکل خودت بکنی.یک لاشخور متعفن که یک گوشه نشسته و با گند زدن به خودش و دیگران حال میکند؛ از بس که متوسط است.
نویسنده: حامد احمدی
توروخدا دوستان کسی دیگه طرفداری نابه جا نکنه از این بازیکنا و نگین که هر بازیکنی یه روز خوب داره و یه روز بد...والا از این بازیکنا تو این فصل ما روزای بد دیدیم مگر این که روز خوبی هم هر از چند گاهی این وسط بوده...تنها بازیکنای خوب امروز پرسپولیس علیرضا حقیقی عزیز بود که با اون سن کمش به نظر من در آینده جز بهترین های ایران خواهد شد بهتون قول می دم...مثل حرف هایی که سابق در مورد نبی باقری ها زدم و کسی گوش نداد و گفتم که این سپهرحیدری و نیکبخت فقط دارن گند بالا میارن بازم نیکبخت خداییش بهتر از سپهر...با این که پسر بااخلاق و خوبیه اما سوتیاش وحضتناک...فصل قبل هم همین جوری بود اما وقتی مباد دو تا گل می زنه همه یادشون می ره در صورتی که این دفاع و کارش گل زدن نیست...!!!!!!!!!!از پیروانی انتظار می رفت خیلی زود تر سپهر رو به همراه پتروویچ تعویض می کرد...حتی وجود کریم باقری بعد از دقیقه ی 70 بی مور بود چون کاملاً بسته بودنش...بادامکی و منصوری می تونن بهترین ها باشن هر دوتاشون تکنیک بسیار بالایی دارند اما دقیقه 85!!!!!!اصلاً خوب نبود...اون قدری که پدر دی کارمو رو درآوردن یکی نیست گیر به نیکبخت بده!!!!!!!!!!من 3 4 تا بازی پرسپولیس رو ندیدم و پشیمونم که امروز دیدم بازیشون رو!!!!!!!!!!!!!!!!!!از برد های 1 0 و با اختلاف یک گل معلوم بود که این جوری می شه جلوی تیم 15 جدول 1 1!!!!!!!!
بعدش یه چیزی یکی بیاد به صدا و سیما بگه این خیابانی بازی های پرسپولیس رو گزارش نکنه واقعاً رو اعصاب راه می ره استقلالی زاقارتتتتتتتت...
واقعاً حرس دارم الآن:great:
چرا اینقدر دیر تعویض کرد ؟!
بازم خیابانی رو گذاشتن واسه گزارش!!
چندتا از بازیکنا هم در حد و اندازه های خودشون که نبودن هیچ ، نصف اونم نبودن
امتیاز مهمی رو از دست دادیم